Agenda

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

Aprofita la venda creuada amb el Click & Collect

10 sessions formatives online per al comerç

Davant la situació excepcional provocada per la COVID-19, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i el Consell de Cambres de Comerç de Catalunya posem en marxa un cicle de 10 sessions formatives online per ajudar el comerç a superar aquesta greu crisi. En aquests webinars gratuïts trobareu les eines practiques que necessiteu per millorar aspectes tan importants com l’experiència de compra, la gestió de les vendes i les compres, la comunicació i la fidelització, així com la transformació digital, imprescindible en aquests moments.

Aprofita la venda creuada amb el Click & Collect

El que seria l’últim pas d’una venda online, quan el client recull la comanda a la botiga física, gràcies al servei Click & Collect, podria convertir-se en una oportunitat per donar a conèixer una mica millor el nostre comerç i potenciar la venda creuada. Possiblement hi haurà clients que vagin amb presses i que només vulguin recollir el que ja havien comprat, però hi ha altres que agrairan que els expliquem les últimes novetats rebudes a la botiga o els assessorem respecte al producte comprat, obrint així la porta a la fidelització i a la venda creuada.

14.30 h Benvinguda i presentació
Cambra de Comerç de Manresa
CCAM de la Generalitat de Catalunya

14.45 h Presentació llibre blanc del Click & Collect
Maria Millan
Experta en la transformació d’empreses perquè creixin com a referents dels seus sectors en màrqueting, vendes i comunicació on i offline, especialment pel que fa a l’optimització de l’ús de les xarxes socials.
Al 2010 va crear un sistema que li permet traslladar el saber fer de les grans multinacionals a les pimes de manera accessible.

16.45 h Torn obert de preguntes

17.15 h Conclusions i cloenda

17.30 h Finalització

Detalles

Fecha:
1 diciembre 2020
Hora:
14:30 a 17:30
Categorías del Evento:
,
Web:
https://llotjavirtual.copernic.tech/events/6k2l5iplh7/overview

Organizador

Cambra de Comerç de Manresa

Local

Llotja Virtual Catalunya