Agenda

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

Vendre a través de xarxes socials

10 sessions formatives online per al comerç

Davant la situació excepcional provocada per la COVID-19, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i el Consell de Cambres de Comerç de Catalunya posem en marxa un cicle de 10 sessions formatives online per ajudar el comerç a superar aquesta greu crisi. En aquests webinars gratuïts trobareu les eines practiques que necessiteu per millorar aspectes tan importants com l’experiència de compra, la gestió de les vendes i les compres, la comunicació i la fidelització, així com la transformació digital, imprescindible en aquests moments.

Vendre a través de xarxes socials
Vols utilitzar les xarxes socials per a la teva petita empresa però tens dificultats?
Has escoltat que les xarxes socials son un gran aliat per a la teva botiga però no estàs segur de per on començar?
Moltes empreses durant i després del confinament s’han vist obligades a accelerar els seus processos de digitalització, afirmant al mateix temps que no tenen recursos, temps, diners o energia.
Però aquí hi ha l’avantatge, el ús de les xarxes socials per la botiga no és una ciència desconeguda, de fet, és bastant simple un cop esbrines alguns dels seus secrets interns.
En aquesta formació veurem com gestionar i treure el màxim profit al teu whatsapp business i a les xarxes social del teu negoci.

14.30 h Benvinguda i presentació
Cambra de Comerç de Girona
CCAM de la Generalitat de Catalunya

14.45 h Ponència
Sofía Mateo
Besnéta, néta i filla de comerciants, es va formar per pura vocació en Comerç i Màrqueting i té un Màster de Desenvolupament directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching amb certificat d’especialitat en Psicologia del consumidor en EAE Business School. També està certificada en Coaching per la ICF (international Coach Federation) i en Aparadorisme i Visual marxandatge per l’escola ARTIDI

16.45 h Torn obert de preguntes

17.15 h Conclusions i cloenda

17.30 h Finalització

Detalles

Fecha:
15 diciembre 2020
Hora:
14:30 a 17:30
Categorías del Evento:
,
Web:
https://llotjavirtual.copernic.tech/events/nW3mtxDlbl/overview

Organizador

Cambra de Comerç de Girona

Local

Llotja Virtual Catalunya