Alzira posa en marxa la seua propia plataforma de venda online per al comerç local

COMPTA AMB 2.660 PRODUCTES DE 40 COMERÇOS I BOTIGUES DE LA CIUTAT

A partir d’ara, els veïns i veïnes de la ciutat d’Alzira poden fer ja les seues compres a través de la seua propia plataforma de venda online. Es tracta d’un marketplace, alziraescomercio.com, que reuneix 2.660 productes de 40 comerços i botigues de la ciutat. D’aquesta manera, els clients podran accedir a tota l’oferta comercial de la ciutat d’Alzira que ha decidit unir-se a aquesta iniciativa i fer les compres per Internet.

El servei de distribució logística de la plataforma es farà amb dues motos elèctriques que repartiran a un radi de huit quilòmetres al voltant d’Alzira, és a dir, als municipis d’Albalat de la Ribera, Algemesí, Alzira, La Barraca d’Aigües Vives, Benicull, Benimuslem, Carcaixent, Corbera, Guadassuar, L’Alcúdia i Polinyà. La distribució no tindrà cap cost addicional per a les botigues ni per als clients i estarà disponible de dilluns a dijous, d’11 a 15 hores i de 18 a 20 hores, i s’ampliarà fins a les 21 hores els divendres i els dissabtes. A més, el servei comptarà amb un magatzem cedit pel consistori per a la utilització dels negocis.

En aquest sentit, el tècnic de l’empresa que desenvolupa el projecte, Àlvaro Muñoz, ha explicat que durant el primer mes i com a període de proves, les compres només es podran fer per a Alzira i els seus voltants. Malgrat això, posteriorment el servei estarà disponible per a la resta de la província, de la Comunitat Valenciana i, fins i tot, d’Espanya. En aquests casos, però, les despeses d’enviament seran addicionals.

Leer noticia completa: Valencia Plaza